Om meg

Gerrick Robinson

Jeg finner glede i livets naturlige skjønnhet. En skjønnhet som jeg ser rundt meg. I ansikter, på steder og i hverdagslige øyeblikk. Min måte å fotografere på er avslappet og morsom.

Jeg vet at et bilde handler om samspill – enten det er et konfirmasjonsbilde eller et familieportrett. Det kan være samspillet mellom subjektene i bildet, eller det kan være samspillet mellom motivet og kameraet. Uansett: det er dette samspillet som gjør et bilde til en realistisk representasjon av mennesker og hendelser. En representasjon som kan foreviges. Jeg liker å vise hvem folk er, og jeg liker å vise relasjonene mellom dem i mine fotografier. Forhåpentligvis vil du sette pris på sluttresultatet av denne tilnærmingen!

Min oppgave som fotograf er å gi deg kreative fotografier og en profesjonell foto-opplevelse.

Som fotograf er jeg ikke ute etter å skape ”det feilfrie tradisjonelle portrettet.” Livet er ikke feilfritt. Jeg søker etter den perfekte, naturlige ufullkommenthet i hvert enkelt bilde.

Jeg ønsker å fange opp ekte samspill. La gjerne den perfekte sveisen og de perfekte klærne ligge hjemme(hvis du ønsker det). Jeg vil mye heller fotografere deg akkurat som du er – naturlig og vakker! Kle deg gjerne i dine favorittjeans - eller ha bustete hår. Barna kan være frie og spontane. Det er dere som bestemmer. Slapp av, og ha det gøy. Vær ekte. Lev livet. Vær forelsket, og vis glede.

Jeg liker å få frem det beste i deg og hos din familie. Og jeg liker å skape varige minner til veggen - der dere er frie og naturlige, i deres eget miljø.